Nem tudod mit nézz este? Segítünk!

Aki már picit régebb követi Facebook oldalunkat, az bizonyára tudja rólunk, hogy régebben tippeket is adtunk kérésre ezzel megkönnyítve a dolgotokat, legalábbis ami az esti film kiválasztását illeti.

99%-ban pozitív visszajelzéseket kaptunk, így gondoltuk újból elkezdenénk! Csak egy-két dolgon változtatunk.

Régebbi folyamat ajánlókérés annyiból állt, hogy az idővonalunkra írtatok egy rövid üzenetet, és máris kaptatok ajánlót! Most is hasonló lesz, csak külön bejegyzés lesz erre a blogunkon! Tehát mielőtt írnál és kérnél filmajánlót, kérünk olvasd el listánkat amit korábban ajánlottunk már olvasóinknak! Megértéseteket köszönjük! he_told_me_not_to_even_breathe_by_joganelken.jpg

Kérdések, amelyek most felmerülhetnek bennetek:

Bizonyára mindenkiben felmerül a kérdés, (főleg akik nemrégiben kezdtek el követni bennünket), hogy miért kérnének tőlünk ajánlót?! Jogos kérdés! Viszont itt a válasz rá:

Tapasztalat kérdése, illetve magabiztosság kérdése az egész. Bár nem tudok pontos számmal szolgálni nektek, hogy hány filmet láttunk már, de biztosíthatunk afelől: hogy rengeteget. Kiskorúnk óta imádjuk, nyári napokon előfordult, hogy 5-6 vagy akár 7 filmet is megnéztünk. Összegyűlt a rengeteg film, így bőven van amikből válogathatunk, illetve tudunk bőven Nektek mesélni róla. Magabiztosak vagyunk! Ha leírod milyen filmeket kedvelsz, garantáltan megfelelő filmet fogunk ajánlani! 

Milyen gyakran lehet ajánlókat kérni?

A Facebook oldal, illetve a blog is ÉRTETEK van. Nektek próbálunk segíteni, illetve szórakoztatni benneteket. Ha bármit tehetünk annak érdekében, hogy Ti jobban érezzétek magatokat, mi megtesszük (Ha lehetőségünk van rá)! Így hát ha percenként kértek ajánlót sem probléma, szívesen válaszolunk illetve próbálunk segítséget nyújtani! Azonban még egyszer felhívnánk a figyelmeteket: mielőtt ajánlót kértek, olvassátok el listánkat, amit korábban ajánlottunk már olvasóinknak!

Kik kérhetnek ajánlókat?

Nem vagyunk rasszisták, nincsen problémánk senkivel, így mindenkinek segítünk! Ha lájkoltad Facebook oldaunkat, ha nem! Ha szoktad olvasni blogunkat, ha nem! Ha szeretsz bennünket, ha nem! Ígyis-úgyis segítünk! Írj bátran!