Elképesztő: Augusztusban jön a Sinister 2

sinisterii.jpg

Éppen ma írtunk a Sinister című filmről, ami 2012-ben látott napvilágot és azóta hatalmas sikert aratott. Már 2013-ban lehetett sejteni, hogy bizony egy ilyen filmnek könnyen elképzelhető egy folytatás is, méghozzá a közeljövőben. 
Pláne, hogy az első rész nem épp úgy fejeződött be, mint aminek nem lesz több része. 

A Sinister 2-őt, Ciarán Foy rendezi, ami egy elég nagyszerű hír, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem rossz rendező. 

A teljes címe Sinister 2 - Az átkozott ház, és amit mindenképp tudni kell róla, hogy 2015. augusztus 20.án lesz a mozipremier. 

Nézzük a film hivatalos leírását: 

A fiatal anya (Shannyn Sossamon) és két fia beköltözik egy vidéki, magányosan álló házba, melynek különleges hangulata van. Nem is sejtik mennyire: a falak közt ugyanis démon lakik. Amikor egyik fia Dylan, egy sötét sarokban rábukkan néhány régi filmtekercsre, megnézi őket és nyugtalanító dolgokat lát. De még annál is borzasztóbb, amit életre ezzel. Egy régi sorozatgyilkosság emléke kísérti a házat és a falak között lapuló démon nem nyughat. Akárki költözik oda és szembenéz velük, az nem menekülhet.

Nem hangzik rosszul. Sőt. Én már tényleg nagyon várom. Természetesen amerikai horror lesz, amely 18-as karikát kap majd. De úgy gondolom, hogy ez senkit nem lep meg.

Nézzük a szinkronos előzetesből mit tudunk meg:

Ugye az már egyértelmű, hogy a sztori nagyon hasonló az első részhez, viszont itt nagyon úgy tűnik, hogy nincs apa, senki nem ír könyvet, senki nem akar direkt utána kutatni. Az egész folyamat véletlenszerűen indul el.

Szereplők: Shannyn Sossamon, James Ransone, Robert Daniel Sloan, Dartanian Sloan, Lea Coco, Tate Ellington, John Beasley, Lucas Jade Zumann, Jaden Klein, Laila Haley, Caden M. Fritz, Olivia Rainey, Nicholas King

Úgy gondolom ez bőven elég lesz információnak, én biztos vagyok benne, hogy egy nagyon komoly filmet fogunk látni 20.án! De addig is várjunk türelmesen!

Szavazz egy kattintással: