2014-es horrorfilmek, amiket a legjobban vártunk

2014-ben rengeteg horrorfilm látott napvilágot, és habár már 2015 végét közelítjük, mégis megemlítjük neked a legvártabb filmeket, hátha van amit még nem láttál és érdemes megnézned (vagy nem). Mi segítünk ebben. Összeszedtünk 5 olyan filmet, amit a legeslegjobban vártak! Készülj 2014 legvártabb (és majdnem leggyengébb) horrorjaira!

hqdefault.jpg

Azt még az elején jó lesz leszögezni, hogy a listánk semmilyen sorrendet nem követ, teljesen véletlenszerűen következnek a filmek! Ahogy azt már korábban is említettük 5 film lesz megemlítve. Lássuk hát.

5. Annabelle

annabelle_1.jpg

 Bár 2014 végére jelent meg, mégis 2014 egyik legkeresettebb horrorfilmje volt már év végére, és bizony elég sok dicséretet is kapott. Korábban a Démonok között című filmben láthattuk, azonban most egy teljes filmet rendeztek a babáról, ami annak eredetét írja le. Nem mellesleg érdemes megjegyezni, hogy a legijesztőbb az egészben az, hogy a baba valóban létezik és napjainkban is egy külön szobába vitrinbe zárva tartják, ahová hetente jár egy lelkész és megáldja.

Korábban már írtunk elemzést a filmről, ide kattintva elolvashatod!

 

4. Jessabelle

jessabelle.jpg

Nyugi. Ez már nem egy "ártatlan" babáról szól, azonban ez a film sokkal több figyelmet igényel. Ez az alkotás valamilyen szinten az Annabelle fölé emelkedik, mindenképp érdemes megnézni! Talán erre a filmre lehet leginkább elmondani, hogy érdemes megnézni!
A filmben egy normális lány normális életét követhetjük nyomon, viszont egy nap minden megváltozik, amikor ugyanis autóbalesetet szenved. Az autóbalesetet habár túléli, úgy dönt hazatér a családi házba, hogy kipihenje magát. Ott aztán sajnos igen komoly démoni erőkkel kell szembe néznie, és egyáltalán nem garantált, hogy életben marad....

 

3. Parajelenségek: A megjelöltek

para.jpg

A Parajelenségek ötödik része júliusban látott napvilágot, és 2014-ben ezt a horrort várták legtöbben, én azt mondom, hogy a vártnál sokkal gyengébbre sikeredett. Jobb lett volna ha már a 3., vagy 4. résznél leállnak, hiszen ez is nagyon hasonló mint a Végső állomás. A részek egyre gyengébbek, egyre unalmasabbak. Persze attól még egyszer nézhető, és aki a fekete mágia híve annak talán igazi csemege ez a film! A saját stílusában egész jó film, viszont ez a stílus éppen nem horror. Tehát horror szempontból gyengécske. 

 

2. Menekülj 2 ( See No Evil 2)

menekulj.jpg

Sokaknak ismerős lehet ez a cím, akik kicsit régebb ideje követik blogunkat, hiszen korábban már megemlítettük ezt a filmet egy olyan listában, amelyben nem szívesen szerepelnek a filmek. Bár az első része még-még tűrhető, azonban a második katasztrófa. Bár pontosan az első részt folytatja, valljuk be nem találták meg a fonalat, és egészen más irányba ment el ez a film. Bizonyos felmérések szerint nagyon sokan várták a folytatást, szerintem nagyon nagy csalódást keltett.... Rémes...

 

1. REC 4: Apokalipszis 

rec4.jpg

Bár a legelső része Spanyolországból származik, és talán az volt az év horrorja annak idején, már a 4. rész is elérkezett. Bár idővel mint szinte mindig a folytatás már vesztett a minőségéből, mégis azt mondom ez még mindig képvisel egy bizonyos minőséget. Nagyon véres, néhány jelenetnél rémisztő, nyomasztó filmről van szó, ami képes 100%-ban lekötni a nézőket. Ezt más filmről nem mondhatjuk el a felsoroltak közül. Mindenképp meg kell nézni, ahogy az előző három részt is! (Főleg az 1-est, óriásira sikeredett!)

 

Amint látjuk 5-ből 3 csalódást okozott, hiszen a vártnál jóval gyengébbek lettek, és már kevésbé rajongtak érte az emberek. Egyszer azonban mégiscsak nézhetőek.