A világ 5 legrosszabb horrorfilmje - hivatalos lista

Blogunkon korábban olvashattatok elég sok listát, amin olyan filmek szerepeltek, amely saját vélemény szerint voltak kategorizálva, illetve sorrendbe helyezve. Az ehhez hasonló listákra nem szoktak figyelni sem a rendezők, sem a szereplők, hiszen nem számít nekik 1 ember véleménye. De mi van akkor, ha a hivatalos adatok szerint kerülnek a lista aljára, vagy épp tetejére?

Most bemutatjuk nektek az 5 legrosszabb filmet, ami jelenleg(2015.08.04!) a lista alján szerepelnek. Mivel ez akár naponta is változhat, ezért még ma érvényes az adat, viszont pár nap múlva már elavult lehet. Bár kötve hiszem, hogy ezek a filmek valaha feljutnak legalább a középmezőnybe.

#5: Birdemic: Shock and Terrorsas.jpg

Hoppá! Listánk ötödik helyezettje egy olyan film, amely tulajdonképpen arról szól, hogy a sasok hogyan támadnak meg tornyot, illetve hogyan ölnek meg embereket. Aztán 2(!!!) ember elhatározza, hogy visszatámadnak, és legyőzik a sasokat.

Te jó ég. Így olvasni is rossz, hogy miről szól, pláne megnézni a film eredeti borítóját. Az IMDb-n az értékelése: 1.8/10! Zseniális. 
Nem tudom Ti mit gondoltok, de én biztos nem nézem meg!

 

#4: 12/12/12121212.jpg

2012-es film, bár erre mindenki rájött szerintem magától is. Szóval a filmben születik egy gyerek 2012.12.12 dátumon, az ő neve Sebastian lesz, körülötte kezdenek meghalni az emberek (na, ez azért már érdekesebb). Később az anyja rájön, hogy az ő gyereke a pokol ivadéka. 

Meglátásom szerint ennek a filmnek picit komolyabb a leírása, illetve a borítóképe is egy picit több dolgot rejt magában.

Ez a film nem sokkal kapott kevesebbet mint a hiperszuperjó sasos film. 1,7/10! Még zseniálisabb teljesítmény!

 

#3: Aliens vs. Avatarsaliens_vs_avatars_poster.jpg

WTF?!?!?!?!?! Már csak a cím és borító elég ahhoz, hogy gyorsan tovább görgessen az ember. EZ HORROR? Te jó ég. El se merem olvasni, hogy miről szólhat....

Ne haragudjatok meg, de tényleg nem olvastam el... helyette megkerestem az előzetesét és megmutatom nektek:

Gyeeeeeenge! Ki lepődik meg, ha azt mondom, hogy 1,5/10 a pontszáma? És ez még csak a harmadik hely... Milyen lehet a legrosszabb film? Menjünk is tovább...

 

#2: Jurassic Shark (2012)shark.jpg

Láttunk már nagyon sok olyan filmet, ahol egy cápa végig a főszereplő, és bizony félelmet is tudott kelteni bennünk! Nem mondok én már semmit, inkább mutatom:

Annyi belátásuk volt, hogy nem 18-as karikát, hanem 15-öst adtak a filmnek. De ezt inkább meg se kellett volna rendezni. 1,5/10 a pontozása hivatalosan!

 

#1: Ax 'Em (1992)axem.jpg

Tehát hivatalos: Jelenleg ez a világ legrosszabb horrorfilmje!!! Van kedved megnézni? A film egy csoportról szól, akik elmennek egy erdei házba hétvégére, aminek a végén a túlélésért kellett harcolniuk. A gyilkos családját megölték(?!) ezért akar most mindenképp bosszút állni.

Nem akartam ennek se leírni a tartalmát, de előzetese hivatalos nincs.  Ez a film jelenleg 1,2 pontot kapott átlagban a 10/ből!!!

Csak 1 jó tanács: Ha este filmezni szeretnél, de nem találsz semmi jót, akkor NE!!!! erről a listáról válassz, inkább menj aludni!!!

Szokásos szavazásunk: